De achtertuin van je dromen

Valentina 5 April 2023 Reacties-0

Wil jij een heiligdom onder de zon creëren achter je huis of op je balkonnetje? De achtertuin is voor iedereen een andere plek, maar het kan een ontzettende bron van ontspanning zijn als je hem juist inricht. Hoe krijg je dat voor elkaar; de inrichting van je droomtuin? Is het een kwestie van een prachtige accentmuur van schuttinghout (misschien wel van nobelhout.nl)? Of heb je juist een tuinset nodig om het helemaal bij elkaar te brengen? Of, wie weet, ‘gewoon’ een bijwerking van al het onkruid en al het andere? 

 

Wat jij wil 

 

Een tuin is voor iedereen een andere plek. De belangrijke vraag is dus; hoe ontspan jij graag? Hoe breng jij het liefst tijd door in je tuin? Stel je bijvoorbeeld iemand voor die het liefst elke zomeravond mensen ontvangt. Die tuin zal waarschijnlijk afgesteld zijn op veel mensen; veel zitruimte, misschien zelfs een zithoek én een tafel; tegels, weinig planten om bij te houden, bloemen als decoratie en om dingen gezelliger te maken, lichtjes en lampen voor hetzelfde doel en misschien zelfs een gaskachel of een heater. Schuttinghout van nobelhout.nl als accent, etc. Stel je nu een tweede persoon voor; iemand die heel graag tuiniert én heel graag leest. Die persoon wil een achtertuin met veel ruimte voor bloemen, planten en een stukje voor de moestuin, én een fijne plek om te kunnen zitten als de zon s ’middags erop staat. Twee verschillende mensen, twee heel verschillende tuinen. Dus; wat wil jij van je tuin? 

 

Details & meer 

 

Het is een mythe dat de make-over van een ruimte, inclusief een achtertuin, alleen zou kunnen slagen door grote veranderingen. Dingen kunnen al enorm veranderen als er goed wordt opgeruimd, er wat nieuwe meubels worden geïnstalleerd die beter passen bij wat je überhaupt wil van je tuin, én een prachtig accent, zoals een hek of schutting van schuttinghout (nobelhout.nl?) Ook is het goed om na te denken over details; daar bereik je vaak de meeste sfeer en gezelligheid mee. Denk aan lichtslingers, bloemen in gekleurde potten en lampionnen om alles nog meer sfeer mee te geven. Wat voor sfeer je dan ook wil; met details en aandacht én een goede schoonmaakbeurt komt die er gegarandeerd.

 

Jouw achtertuin, jouw heiligdom onder de zon; jouw manier van inrichten en decoreren. Veel plezier en geniet van je nieuw-ontdekte groene vingers!

Categorie: